Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Skåde-Højbjerg-Holme i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Foto: Mathilde Bech

Velkommen til Skåde-Højbjerg-Holme

Kære læser

Så er det nye og ultralokalemedie Skåde-Højbjerg-Holme gået i luften.

Fra i dag er det derfor blevet lettere for dig at komme ud med dit budskab, fortælle de gode historier og holde dig opdateret på, hvad der sker lige der, hvor du bor.

For der sker en hel masse.

Lyseng har vokseværk, lokale byggeprojekter er på tegnebrættet, Rema 1000 pønser på at rykke ind på Højbjerg Torv, og nye planer for Moesgaard Vildskov er på vej. Hvordan påvirker alt det din hverdag? Det vil jeg til at gøre dig klogere på.

Og hvem er jeg så? Jeg hedder Christian Gnutzmann, er 26 år og journalist på Skåde-Højbjerg-Holme. Og jeg skal være ærlig og sige, at den sydlige del af Aarhus ikke er min stærkeste side.

Men det bliver det, og jeg glæder mig til at få området ind under huden, møde dig på gaden og lytte til din mening og din fortælling.

Derfor vil jeg også meget gerne høre fra dig, hvis du har noget på hjerte.

Det kan være alt fra et nyt, spændende initiativ, et tip om en ildsjæl, hvis engagement i den lokale forening ikke kan undværes, eller det kan være frustrationerne over udsigten til, at kommunen vil gøre lige netop din vej til en privat fællesvej, så du kommer til at stå med de udgifter, der følger med sådan en.

Så tag fat i mig på nicje@jfmedier.dk, hvis du har noget, jeg skal vide. Jeg lytter altid gerne til det, du har at fortælle.

Og så til det, jeg vil fortælle dig. I denne omgang skal du vide, at mediet nu rent faktisk findes, og at jeg hedder Christian. Men i fremtiden bliver det mere spændende, og i det kommende nyhedsbrev kan du blive klogere på, hvad der sker ved Lyseng.

Her har LYS1 været længe undervejs, og jeg dykker ned i, hvad det præcist handler om, hvor langt projektet er, og hvad der mangler for at få det i mål.

Jeg fortæller også om IF Lysengs jagt på flere medlemmer, på trods af at klubben allerede nu er ved at vokse sig ud af træningsbanerne.

Har du lyst til at blive holdt opdateret på Skåde, Højbjerg og Holme, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så vil du få de vigtigste historier serveret som et overskueligt nyhedsbrev direkte i din mailboks.

I begyndelsen er det ganske gratis at abonnere på Skåde-Højbjerg-Holme, men med tiden vil det få en månedlig pris på cirka det samme som en kop kaffe på en café. Til gengæld slipper du for forstyrrende annoncer.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med. Og så håber jeg, at du vil prikke din nabo på skulderen og sprede budskabet om, at Skåde-Højbjerg-Holme nu eksisterer, så vi sammen kan skabe et medie, der har værdi for jer.

Billede af Christian Gnutzmann
Billede af skribentens underskrift Christian Gnutzmann Journalist