Annonce
Med prisen og anerkendelsen følger en skulptur og 5.000 kroner til personalekasse. Pressefoto
Forside

Højbjerg-virksomhed vinder pris for godt samarbejde

Johnson Controls har blandt andet fået samarbejdsprisen, fordi de har sat den grønne omstilling på samarbejdsudvalgets dagsorden.

Det kan betale sig at have et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Det kan Johnson Controls i Højbjerg skrive under på.

Og de er gode til det med samarbejde i virksomheden på Christian X’s vej. Faktisk er de så gode til det, at virksomheden har fået CO-industris Samarbejdspris.

Prisen gives til virksomheder, hvor samarbejdet er velfungerende og hjælper til trivslen og produktiviteten på arbejdspladsen.

- Det er vigtigt, at vi husker at holde øje med trivslen, når vi indfører ny teknologi og ændrer arbejdsprocesser, og det er vigtigt, at vi får sat den guldgrube af ekspertviden, som ligger hos medarbejderne, i spil. Hos Johnson Controls står medarbejdernes gode ideer i kø, og det er dejligt at se, at virksomheden prioriterer at lytte til dem, lyder det i en pressemeddelelse fra Mads Andersen, der er næstformand i CO-industri, som uddeler prisen.

I samarbejdsudvalget hos Johnson Controls har den daglige drift tidligere fået lidt for meget opmærksomhed, og det er der nu tyndet ud i, når udvalget mødes.

I stedet bliver der mere tid til at snakke personalepolitik, efteruddannelse og fremtidige indsatsområder. Samtidig er nye statusmøder sat i søen, og det har bragt ledelsen og medarbejdere tættere på hinanden, og det har altså sikret virksomheden samarbejdsprisen.

Stor cadeau

Der er grund til at klappe hinanden på skuldrene, for en pris for samarbejde er en stor cadeau til virksomhedens måde at gøre tingene på, mener fællestillidsrepræsentant Christian Dyring.

- Som medarbejdere og tillidsrepræsentanter har vi vist, at vi gerne vil tage ansvar, og vi oplever en ledelse, som gengælder tilliden og gerne vil høre på vores ideer og tanker, siger han i pressemeddelelsen.

Med prisen og anerkendelsen følger en skulptur og 5.000 kroner til personalekassen, så prisen kan blive fejret på behørig vis.

Få overblik her
Skåde-Højbjerg-Holme

Farten er for høj på Oddervej: Bekymret borger har tre forslag til forbedringer

Skåde-Højbjerg-Holme

Se kortet: Her bliver der delt flest fartbøder ud i Højbjerg

Skåde-Højbjerg-Holme

Lisbeth holder Højbjerg ren: Nu håber hun på at få nogle følgesvende

Skåde-Højbjerg-Holme

En radikal stemmesluger, en glad fødselar og et par overraskede debutanter: Se, hvordan det gik kandidaterne fra Højbjerg

Skåde-Højbjerg-Holme

Du ved, hvad du selv stemte – men hvad med din nabo og resten af Højbjerg? Find ud af det her

Skåde-Højbjerg-Holme

Samuel forsøgte med sin egen liste, men kunne ikke slå de etablerede partier – alligevel er han godt tilfreds med sit første valg

Skåde-Højbjerg-Holme

Smitten stiger: Begge sogne er på den forkerte side af to kritiske grænser

For små to uger siden nævnte vi corona her i nyhedsbrevet. På det tidspunkt kunne de to Højbjerg-sogne tilsammen mønstre 19 smittetilfælde på en uge.

Skåde-Højbjerg-Holme

Hvad er den største udfordring i Højbjerg, og hvad er løsningen? Vi har samlet de lokale kandidaters bud

Politikerne har smilet til os i flere uger fra lygtepælene, og nu er det snart alvor. Den 16. november skal der sættes krydser, og så er spørgsmålet, hvem der skal have stemmerne.

Skåde-Højbjerg-Holme

Se tallene: Sådan stemte Højbjerg i 2017

Socialdemokratiet med borgmester Jacob Bundsgaard i spidsen var den største stemmesluger ved kommunalvalget i 2017.

Skåde-Højbjerg-Holme

Da stormen ruskede, spurgte Martin sig selv om, hvad familien havde rodet sig ud i: Men efter års renovering er Hørhavegården blevet en god forretning

Skåde-Højbjerg-Holme

Højbjerg-virksomhed ramt af storbrand: På en uge lykkedes det at banke en midlertidig fabrik op

Skåde-Højbjerg-Holme

Corona spreder sig igen: Se, hvor mange smittede der er i 8270

Skåde-Højbjerg-Holme

Gør som én million andre: Tag kandidattesten og bliv klogere på, hvad du vil stemme 16. november

Skåde-Højbjerg-Holme

Naboer frygter, at nyt boligbyggeri giver meget mere trafik: Men det er ikke det eneste problem

Skåde-Højbjerg-Holme

- Vi har gjort det helt rigtige ved at flytte til Kridthøj Torv

Skåde-Højbjerg-Holme

Svær opgave venter Classic Race: Måske er løbet kørt for sidste gang

Forside

Højbjerg-virksomhed vinder pris for godt samarbejde