Annonce
Butikschef Peter Sandberg Nielsen åbnede Slagter Theilgaard på Kridthøj Torv 27. oktober, og der har været godt gang i butikken siden. Foto: Christian Gnutzmann
Skåde-Højbjerg-Holme

- Vi har gjort det helt rigtige ved at flytte til Kridthøj Torv

Allerede efter en uge kan Slagter Theilgaard se, at beslutningen om at flytte butikken var den rigtige. Slagteren nyder godt af de andre specialforretninger, lyder konklusionen.

Der har været nok at se til for de ansatte hos Slagter Theilgaard, der snart kan prale af at have haft åbent på Kridthøj Torv i en uge.

Slagteren kan også prale af at have banket flere ordrer igennem kasseapparatet end normalt.

- Vi har haft over 400 ekspeditioner hver eneste dag, siden vi åbnede, og det er noget mere, end vi tidligere har haft, siger Peter Sandberg Nielsen, der er butikschef i forretningen.

Og det er ikke kun ved at kigge på kasseapparatet, at butikschefen stempler den første uge som en rigtig god start. Der har været masser af ros fra de sultne kunder.

- Der er blevet taget vanvittigt godt imod os. Det har været helt overvældende.

Noget af det, slagteren har skruet op for efter flytningen til Kridthøj Torv, er mad ud af huset. Tapas, pålægsfade og færdigretter har fået mere plads i butikkens sortiment, og det virker til at være en god beslutning.

- Vi har solgt en del af det, og det tyder på, at vi har ramt den helt perfekt, og vi har haft det, kunderne har efterspurgt, så åbningen har været en stor succes.

Madmekka

Slagter Theilgaard sagde tidligere på året farvel til en lukrativ placering i midtbyen for så at flytte hele butikken til Højbjerg. Og det var en rigtig god ide, lyder konklusionen efter en uges tid på Kridthøj Torv.

- Vi har gjort det helt rigtige ved at flytte herud. Det er jo et madmekka med gode og anerkendte forretninger, der komplementerer hinanden rigtig godt, siger Peter Sandberg Nielsen.

Flere af kunderne i slagterforretningen har valgt at købe deres kød hos netop Slagter Theilgaard, fordi de alligevel var på torvet og i gang med at proviantere.

- Der er faktisk en del, der har fortalt os, at nu hvor de alligevel var ved bageren eller fiskemanden, så var det nemt for dem at handle hos os også. Og det var jo noget af det, vi håbede på. Det her bliver rigtigt godt, for tager man til Kridthøj Torv, kan man få det hele, og man behøver ikke handle andre steder, siger butikschefen.

Få overblik her
Skåde-Højbjerg-Holme

Farten er for høj på Oddervej: Bekymret borger har tre forslag til forbedringer

Skåde-Højbjerg-Holme

Se kortet: Her bliver der delt flest fartbøder ud i Højbjerg

Skåde-Højbjerg-Holme

Lisbeth holder Højbjerg ren: Nu håber hun på at få nogle følgesvende

Skåde-Højbjerg-Holme

En radikal stemmesluger, en glad fødselar og et par overraskede debutanter: Se, hvordan det gik kandidaterne fra Højbjerg

Skåde-Højbjerg-Holme

Du ved, hvad du selv stemte – men hvad med din nabo og resten af Højbjerg? Find ud af det her

Skåde-Højbjerg-Holme

Samuel forsøgte med sin egen liste, men kunne ikke slå de etablerede partier – alligevel er han godt tilfreds med sit første valg

Skåde-Højbjerg-Holme

Smitten stiger: Begge sogne er på den forkerte side af to kritiske grænser

For små to uger siden nævnte vi corona her i nyhedsbrevet. På det tidspunkt kunne de to Højbjerg-sogne tilsammen mønstre 19 smittetilfælde på en uge.

Skåde-Højbjerg-Holme

Hvad er den største udfordring i Højbjerg, og hvad er løsningen? Vi har samlet de lokale kandidaters bud

Politikerne har smilet til os i flere uger fra lygtepælene, og nu er det snart alvor. Den 16. november skal der sættes krydser, og så er spørgsmålet, hvem der skal have stemmerne.

Skåde-Højbjerg-Holme

Se tallene: Sådan stemte Højbjerg i 2017

Socialdemokratiet med borgmester Jacob Bundsgaard i spidsen var den største stemmesluger ved kommunalvalget i 2017.

Skåde-Højbjerg-Holme

Da stormen ruskede, spurgte Martin sig selv om, hvad familien havde rodet sig ud i: Men efter års renovering er Hørhavegården blevet en god forretning

Skåde-Højbjerg-Holme

Højbjerg-virksomhed ramt af storbrand: På en uge lykkedes det at banke en midlertidig fabrik op

Skåde-Højbjerg-Holme

Corona spreder sig igen: Se, hvor mange smittede der er i 8270

Skåde-Højbjerg-Holme

Gør som én million andre: Tag kandidattesten og bliv klogere på, hvad du vil stemme 16. november

Skåde-Højbjerg-Holme

Naboer frygter, at nyt boligbyggeri giver meget mere trafik: Men det er ikke det eneste problem

Skåde-Højbjerg-Holme

- Vi har gjort det helt rigtige ved at flytte til Kridthøj Torv

Skåde-Højbjerg-Holme

Svær opgave venter Classic Race: Måske er løbet kørt for sidste gang

Forside

Højbjerg-virksomhed vinder pris for godt samarbejde